Számítógépek - Okostelefonok

a facebook csevegő program használatára köteleznek androidon

A Facebook androidos kliense mellé már jó ideje elérhető az üzenetek kiszervezett alkalmazása, a Facebook Messenger.

Az utóbbi időben a Facebook alkalmazás az üzenetek fülön szinte minden alkalommal felugrott, hogy akarjuk-e telepíteni a csevegő programot külön, vagy inkább az alkalmazáson belül használnánk azt. A héten azonban frissült a Facebook és Facebook Messenger alkalmazás is, amely azt hozta el, hogy a legnagyobb közösségi oldal rákényszeríti a felhasználókat arra, hogy a második programot is használjuk.

A hét középen érkezett frissítésben az üzenetek menüpontban már csak arra van lehetőség, hogy telepítsük a Facebook Messengert, enélkül nem érhetőek el sem az üzenetek, sem a chat rész sem sajnos. Ennek a lépésnek az oka kérdéses, hiszen a Facebookot mobilról nagyjából 800 millió felhasználója használja havonta, ennek pedig jelentős része lehet androidos klienst használó user, nem biztos, hogy jó a Facebook Messenger kliensre kényszeríteni őket.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: