Számítógépek - Okostelefonok

iPhone 5C eladó - nem jöttek be a számítások

Beigazolódni látszanak azon korábbi pletykák, amelyek az iPhone-páros olcsóbbik tagjának szerény sikeréről szóltak, a Foxconn ugyanis ennek mentén módosítja erőfeszítéseit.

Október közepén merült fel először, hogy a frissen megjelent új iPhone 5C a vártnál kisebb érdeklődést váltott ki a vásárlók oldalán, ez pedig az Apple megrendeléseinek módosítását eredményezte. Akkor ugyan többen kétségbe vonták az értesülés valódiságát (illetve a megadott okot), most azonban úgy tűnik, hogy a Foxconn is hasonlóan reagált.

A Foxconn és a Pegatron Apple-hez fűződő viszonyáról az iparági források jóvoltából jelenleg annyit tudunk, hogy előbbi 30, utóbbi pedig 70 százalékot kaparintott meg az iPhone 5C-re vonatkozó eredeti megrendelésekből. A Pegatron esetében ezt az almás cég a negyedik negyedévvel kapcsolatban 20 százalékkal mérsékelte, míg a Foxconn pontosan egyharmaddal kevesebb példány leszállítására kapott módosított megbízást.

Tovább a teljes cikkhez >>> sg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: