IKT műhely - Facebook

facebook bejegyzés (post) időzítése egyszerűbben

A tegnapi nap folyamán sokan panaszkodtak arra, hogy a Facebook oldalakon az időzített posztok elérése irreálisan alacsony, és az égvilágon semmiféle reakció nem érkezik.

Sejtettük, hogy a technikai probléma hátterében az áll, hogy az admin panelt finomítják, és be is igazolódott a gyanúnk: tegnap hivatalosan bejelentették, hogy a felület részben megújul, ezzel együtt a posztok időzítése is egyszerűbbé válik, az eddigi 12 helyett 4 lépésben időzíthetünk. Ezeket a funkciókat folyamatosan élesítik, egy része nagy valószínűséggel már ismerős lehet, de záros határidőn belül a többi elem is megjelenik mindannyiunknál.

Ezzel valószínűleg már mind találkoztunk: mostantól öt perces pontossággal időzíthetjük a posztjainkat az eddigi tíz helyett. A felületre belépve azonnal látjuk az időzített posztok számát, nem kell emiatt külön belépnünk az Activity Logba.

Tovább a teljes cikkhez >>> hu.socialdaily.com

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: