Hírek - IKT hírek röviden

vásárlás Bitcoinnal amerikai webboltban

A Bitcoinról valószínűleg nagyon sokan hallottak már. Ez egy virtuális valuta, amelyet nem felügyel pénzügyi szervezet és egyik országhoz, bankhoz sem tartozik.

Rendkívül sok negatív és pozitív hírt tűnt már fel ezzel kapcsolatban, de úgy tűnik, hogy az online “termelhető” pénz keresi a helyét a világban. Az Egyesült Államokban megnyílt az első online üzlet, amelyben a virtuális valutával, a Bitcoinnal lehet fizetni a termékekért.

A tengerentúlon üzemelő webáruházban lehetőség van notebookot, tabletet, okostelefont, tévét, ékszert, mosogatószert, illetve számos más tárgyat venni. Mondhatjuk, hogy a webshop lefedi egy bevásárlóközpont kínálatának jelentős részét. Egyelőre még nincsenek statisztikák arról, hogy a héten indult webshopnak mekkora forgalma van, hány ember szeretné majd itt elkölteni a kézzel nem fogható valutáját.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: