Számítógépek - Okostelefonok

tepsifon lesz a következő iPhone

Az iPhone készülékek sokáig tartották magukat a 3,5 hüvelykes átlójú kijelzőkhöz, mely mögött az a filozófia állt, hogy az akkori fejlesztők és a cég korábbi elnöke, Steve Jobs is ezt titulálta a legideálisabb kijelzőméretnek.

A hagyomány az iPhone 5-nél tört meg, de az idén bemutatott 5S előtt is terjedt a peltyka a következő generáció méretének növekedéséről. A pletyka többek közt a Wall Street Journal és a Bloomberg oldalain s feltűnt.

A legfrissebb hír szerint, mely a kínai CTechnology nevű laptól érkezett, az Apple következő okostelefonja már tesztfázisban van, az új generációs iPhone ráadásul korábbi pletyákkal összhangban 4,9 colos kijelzőméretet kapott. A CTech továbbá arról is értesült, hogy a megnövelt képernyő nem csak szokásos évi egy csúcskategóriás modellt érinti, az idén debütált iPhone 5C is nagyobb kijelzős utódot kap.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: