Számítógépek - Okostelefonok

waze Windows Phone letöltés

Az Instagram mellett tegnap egy másik, a konkurens platformokon felkapott alkalmazás debütált a Windows Phone alkalmazásboltjában.

A Waze nevű közösségi alapokon nyugvó navigációs rendszer népzerűségét mi sem jelzi jobban, minthogy jelenleg több, mint 50 millió felhasználóval rendelkezik és a Google idén fel is vásárolta az egész céget. Bár októberben még az a hír járta hogy a Windows Phone verzió fejlesztését a cég felfüggesztette felfüggesztette, úgy tűnik, a keresőóriás a Google kereső fejlesztése mellett más területen is szentel még figyelmet a redmondiak platformjára.

A Waze lehetőséget nyújt forgalmi dugók, rendőri ellenőrzések, sebességmérő kamerák, balesetek és egyéb veszélyhelyzetek bejelentésére – akár fotó feltöltésével, valamint a térkép hiányosságainak frissítésére. A közösségi rendszernek köszönhetően egyetlen komolyabb hátrányosságként a folyamatos internetkapcsolat igényt lehet megemlíteni, de a Waze nem is az offline navigációt kínáló alternatívákkal kívánja felvenni a versenyt sokkal inkább a városon belüli rendszeres használatra készült.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: