Hírek - IKT hírek röviden

Csókos ünnepi üzenetek Burberry üzenetküldővel

Néhány napja egy rövid, ám lényegretörő és figyelemfelkeltő posztra akadtam a Facebookon, amelyben a Burberry hatékonyan hirdeti üzenetküldő aloldalát: Az elegáns designnal megalkotott ünnepi üzenőoldal lényege, hogy a felhasználó webkamerája segítségével rögzítheti csókját vagy küldhet egy "gyors csókot".

Ha engedélyezi a webkamera hozzáférést, akkor néhány tippet is kap ahhoz, miként tudja a tökéletes felvételt elkészíteni: legyen elég fény a szobában és hajoljon elég közel a kamerához. És egy ügyes apróbetűs marketingfogás a végére: ha még tökéletesebb végeredményre vágyna az üzenő, akkor rendelje meg és használja a Burberry rúzsait.

Ha a "gyors csók" verziót választja a felhasználó, akkor egy borítékkal találkozik, rajta egy rúzsnyommal, amelynek a színét (természetesen a Burberry rúzsai közül) illetve a száj formáját is kiválaszthatja. Ha minden a helyén, akkor Google+-on, Twitteren keresztül, vagy emailben küldhető el a csók személyes üzenettel ellátva, és már száll is a boríték a címzetthez.

Tovább a teljes cikkhez >>> hu.socialdaily.com

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: