Számítógépek - Okostelefonok

okostelefon teszt 2013 - mennyire elégedettek a vásárlók?

Még a zászlóshajónak tartott okostelefonok vásárlói sem elégedettek választásukkal, a legújabb fejlesztésekkel kapcsolatban is számos panasz hangzik el, bár a kifogások típustól függőek.

A Fixya meglehetősen népszerű internetes oldalnak számít azok körében, akik maguk szeretnék megkeresni és alkalmazni a mások által kínált egyszerűbb tippeket és megoldásokat a különböző problémákkal kapcsolatban. Ilyen problémák és kifogások bőven akadnak, még a legnépszerűbb megoldásokkal kapcsolatban is, ezeket pedig most egyetlen blogbejegyzésben gyűjtöttek össze.

A novemberi összefoglaló adatai szerint a Samsung Galaxy S4, az Apple iPhone 5S, a Motorola Moto X, valamint a HTC One sem mentes a hibáktól és a zavaró tulajdonságoktól, ezekkel kapcsolatban pedig számos felhasználói bejelentést regisztrálnak az oldalon. Mind a négy csúcskategóriás megoldás esetében felsorolják az öt leggyakoribb kifogást, ezeken így most gyorsan végigfuthatunk.

Tovább a teljes cikkhez >>> sg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: