Hírek - IKT hírek röviden

vásárlási szokások felmérés - milyen eszközről vásárolunk a legtöbbet?

Azon belül is inkább iOS alól szeretjük megvenni a kiszemelt holmikat. Ma már gyakorlatilag mindenki, aki teheti úgy vásárol, hogy utánanéz a kiszemelt terméknek okostelefonról vagy tabletről, aztán ha megtalálja egy netes áruházban olcsóbban, akkor meg is rendeli.

Az IBM elektronikus kereskedőkkel kapcsolatos felméréséből kiderült, hogy böngészni jobban szeretünk okostelefonról mint táblagépről. A látogatások 26,6 százaléka a mérések során okostelefonról származott, míg tabletről csak a 15,3 százaléka.

Ennek ellenére vásárolni már sokkal jobban szeretünk táblagépről: a bevásárlásokat 16,5 százalékban intézzük tabletről, miközben okostelefonról csak a felhasználók 9 százaléka rendel meg bármit. Az online forgalomban mobilfronton mindenesetre egy év alatt 32 százalékos emelkedést regisztráltak, míg a vásárlásokban 49 százalékos pluszt.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: