Hírek - IKT hírek röviden

Mobilról is vezérelhető a Canon új fényképezőgépe (EOS-M2)

A nagy és neves gyártók közül a Canon csak nagyon későn pattant fel a tükör nélküli cserélhető objektíves digitális fényképezőgépek egyre sebesebben robogó vonatára.

A gyártó első ilyen készüléke, az EOS-M eddig visszafogott sikereket aratott, hamarosan viszont érkezik az utódmodell. Az előzetes információk szerint a Canon EOS-M2 "lelke" egy APS-C méretű és 18 megapixeles felbontású képérzékelő, mely a legújabb Hybrid CMOS AF II technológiát vonultatja fel.

A képfeldolgozásról egy Digic 5 processzor gondoskodik, a sorozatfelvevő maximum 4,6 képkocka/másodperc sebességre képes, a fényérzékenység pedig alaphelyzetben ISO12800-ig állítható, illetve adott esetben kiterjeszthető egészen ISO25600-ig is. Az integrált Wi-Fi-t kapott újdonság mérete 8 százalékot zsugorodik az elődhöz képest, az autofókusz pedig körülbelül 2,3-szor gyorsabbá válik.

Tovább a teljes cikkhez >>> technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: