Számítógépek - Okostelefonok

Miért bolondulnak az emberek az iPhone 5C okosért

Az "olcsó" almás telefon talán mégis eléri a maga célját. Olcsó néptelefon valószínűleg soha nem lesz az iPhone 5C-ből, ennek ellenére furcsa módon a készülék mégis elérheti a maga célját.

A Kantar Worldpanel ComTech elemzői szerint a műanyag almás készülék hatalmas sikerrel hódítja el a rivális cégek, így a Samsung és az LG felhasználóit. A szakértők szerint hiába nagyon drága az iPhone 5C, mivel a megszokottnál egy nagyon kicsit mégis kedvezőbb az ára, ezért sok olyan embert csábít el, aki korábban még nem tett kísérletet az Apple termékeivel.

A statisztikák szerint az iPhone 5C tulajdonosainak a fele valamilyen rivális márkáról váltott Apple-re - miközben az iPhone 5S-nél az emberek 80 százaléka iPhone-ról frissített. Az eredmények szerint egyébként egy átlagos iPhone 5C-tulajdonos idősebb és szegényebb is az iPhone 5S vásárlóitól (38 és 34 évet becsülnek átlagként).

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: