Számítógépek - Okostelefonok

Mikor jön az LG Flex a vén kontinensre?

Ahogy az várható volt, a dél-koreai gyártó a hajlított okostelefon esetében sem hagyja ki az európai megjelenést, miközben a G2 is megkapja a frissített szoftvert.

Október végén mi is írtunk az LG Flex okostelefon bemutatkozásáról, amely meglehetősen nagy visszhangot váltott ki, tekintettel a készülék formájára és az azzal kapcsolatos aggodalmakra. A később megjelent videókban azonban jól látható volt a telefon rugalmassága, a törésveszély minimális volta, miközben azt is láthattuk, hogy a gyártó egyéb újításokkal is kedveskedett a vastag pénztárcával rendelkező vásárlóknak.

A szokásos hardveres jellemzők mellett ugyanis a Flex egy olyan külső borítással érkezett meg, amely meglehetősen jól és gyorsan kijavítja a borítást ért külső hatásokat, legyen szó egy-egy karcolásról vagy folyamatos dörzsölésről. Az eredeti állapot nyom nélküli visszaállításáról természetesen nem beszélhetünk, ám a gyártás során alkalmazott filmréteg elég látványosan küszöböli ki az esetenkénti kisebb balesetekből fakadó vizuális gondokat.

Tovább a teljes cikkhez >>> sg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: