Számítógépek - Okostelefonok

kamera megapixel rekordra készül a Samsung

A koreai ET News értesülései szerint 20 megapixeles kameramodul fejlesztésébe kezdett a Samsung, mely a Galaxy Note 4 jövő év második felére tervezett premierjével együtt kerül piacra.

Korábbi beszámolók szerint a dél-koreai vállalatnak nem sikerült a manapság egyre népszerűbb optikai képstabilizátor integrálása az extrém karcsú kameráiba, éppen ezért jövőre is inkább a felbontás növelésével próbál meg kitűnni majd a konkurens megoldások közül. A Samsung jövőre legalább 90 millió darab 16 megapixeles vagy nagyobb felbontású kamerával szerelt készülék eladását tervezi, így az ellátási zavarok komoly érvágást jelentenének.

Az optikai képstabilizátorhoz szükséges komponensek limitált elérhetősége miatt a dél-koreai vállalat nem mer kockáztatni, így a jövőre érkező csúcsmodelljei továbbra is hagyományos kameramodulokkal rendelkeznek majd.

Tovább a teljes cikkhez >>> mobilarena.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: