Hírek - IKT hírek röviden

playStation 4 hírek: örületes roham a nyitáskor

A Sony november 15-én kezdte meg a jó öreg PlayStation 3-at nyugdíjba küldő PlayStation 4 kereskedelmi forgalmazását Észak-Amerikában.

Aztán elérkezett november 29., vagyis az európai árusítás megkezdésének napja, és mint az az alábbi videón is jól látható, az újgenerációs játékgépre valódi hordákban csaptak le az elvakult rajongók, akik mindenképpen az elsők között szerettek volna begyűjteni egy PS4-et. Az új masina egyébként igen jól kezdett Európában, hiszen például az Egyesült Királyságban az első negyvennyolc órában több mint 250 ezer példány talált gazdára belőle, ami rögtön 87 millió fontos forgalmat generált a kereskedésekben.

Ezek alapján elmondható, hogy a PlayStation 4 jobban nyitott mint a nagy rivális Xbox One, legalábbis az Egyesült Királyságban mindenképpen, itt ugyanis az első két napban csak 150 ezer új Xboxot adtak el. A 127990 forintos listaárú PlayStation 4 Magyarországon hivatalosan december 13-tól lesz kapható, azt viszont egyelőre még nem tudni, hogy a Microsoft hazánkban mikor kezdi meg az Xbox One hivatalos forgalmazását.

Tovább a teljes cikkhez >>> technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: