Közösség - Események

IKT fitnesz felmérés eLEMÉR-rel - Felhívás az IT eszközök iskolafejlesztő célú használatáról szóló első országos, online mérésében való részvételreIKT fitnesz felmérés eLEMÉR-rel - Felhívás az IT eszközök iskolafejlesztő célú használatáról szóló első országos, online mérésében való részvételre

Az OFI szervezésében 2010. szeptember 27. - október 10. között kerül sor arra az online felmérésre, amelynek célja, hogy megtudhassuk, hogyan alakul az informatikai eszközök használata az iskolákban.

Minden iskola részvételére számítanak...

Idézet az OFI felhívásából:

"Felkérjük az iskolákat, hogy vegyenek részt az évenként ismétlődő országos mérésben, amely megmutatja, hogy hogyan alakul az informatikai eszközök használata az iskolákban.

A mérés iskolafejlesztő szemléletű és módszertani jellegű, kitöltése nem lehet a rendszergazda vagy az informatikatanár feladata, legalább egy kis csoport közös gondolkodását igényli. A részvétellel automatikusan megnyílik az alaposabb iskolai önértékelés lehetősége is, reméljük, sokan élnek majd vele!

Az országos mérést eLEMÉR végzi, aki

IKT fitnesz felmérés eLEMÉR-rel - Felhívás az IT eszközök iskolafejlesztő célú használatáról szóló első országos, online mérésében való részvételre

  • helyzetképet ad az iskolának arról, hogyan is alkalmazzák az IKT az oktatás különböző területein;
  • megnyitja a részletesebb önértékelés és az önfejlesztés lehetőségét;
  • információval szolgál az oktatásirányítás számára a tudatos döntéshozáshoz;
  • visszajelzést ad a technika alkalmazását ösztönző beavatkozások hatásáról;
  • adatokat biztosít a nemzetközi összehasonlító vizsgálatokhoz."
Regisztráció és bővebb információ itt >>> ikt.ofi.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: