Hírek - IKT hírek röviden

olcsó szervergép bérlés a Google-tól

A Google cégeknek szánt, 2012-ben indított felhőszolgáltatásáról lekerült a béta címke, és több újítással vált széles körben elérhetővé.

A cég hivatalos blogjában jelentette be Ari Balogh alelnök, hogy a tesztidőszak lezárása után általánosan elérhetővé vált a 2012-ben elindított Google Compute Engine, a Google felhőinfrastruktúrájára épülő virtuálisgép-szolgáltatás. Ennek keretében a vállalat különféle Linuxokat támogató szervereket kínál fel bérmunkára 24/7 támogatással, 99,95 százalékos szolgáltatási szinttel (SLA).

Az alelnök szerint felrázzák a piacot, mivel a Google az átlagos szerverhasználati díjaknál 10, a tárolási díjaknál 60 százalékkal olcsóbb megoldást kínál, csökkentették az adatbeviteli, illetve -kiviteli költségeket is, emellett különlegesen nagy teherbírású szervereket ajánlanak a kiemelten nagy számításigényű munkákra.

Tovább a teljes cikkhez >>> index.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: