Hírek - IKT hírek röviden

Az éjszakai fotózás lesz az Oppo erőssége

Újabb megszellőztetett sajtóanyaggal kampányol a feltörekvő kínai gyártó, vagyis az Oppo.

A cégnek szokása, hogy kedvcsináló előzetesek – vagy angolul, azaz ahogy gyakorta nevezik teaser-ek – formájában kampányol új készülékei kapcsán, vagyis a többiekkel ellentétben nem gyatra minőségű kiszivárogtatott képeket láthatunk egy-egy új készülékről, hanem a gyártó által kiadott fotókat, egy-egy apró információval megspékelve. A most fotón közzé tett R1 készülékről nemrégiben már láthattuk képet, igaz, akkor még R829T néven került napvilágra a mostanihoz hasonlóan a kínai Twitternek is nevezett Shina Weibo nevű mikroblogról.

Az R1 kapcsán időközben az Oppo elárulta, hogy a készülék az üveg borítás mellett a készülék igazi különlegessége az éjszakai fotózásra rendkívül alkalmas PI képalkotó metódus, bár sejthető, hogy a cég a már a fotózásra kihegyezett N1 modell Owl érzékelőlapkát is beépítette, a PI pedig erre a technológára építkezik. Hogy az Oppo R1 mikor kerül piacra, arról még nincs információ.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: