Számítógépek - Számítógép kiegészítők

számítógép egér árak - Magyar OEM egerek olcsóbban

Számítógépes egereknél, de több más eszköznél is jellemző tendencia az OEM gyártás. A termék dobozán megjelenő márka tulajdonosa felkeres egy – jellemzően távol-keleti – gyártót, akinek a katalógusából kiválasztja a neki tetsző terméket, esetleg kisebb módosításokat kér a színnel, kiegészítőkkel, csomagolással kapcsolatban, majd ráteszi a márkajelzését, és sajátjaként árulja.

Alapvetően semmi probléma sincs ezzel a rendszerrel, amíg a létrehozott végtermék tudása, minősége és ára összhangban van. Félig lehunyt szemmel még azt is el lehet nézni, ha a márkatulajdonos megrendelő azzal henceg a weboldalán, hogy „sokéves kutatással és fejlesztéssel” hozta létre mondjuk azt a gamer egeret, amihez kísértetiesen hasonlót rengeteg más márka is kínál.

A hazai piacon nagykereskedőként ismert FPO Hungary Kft. is belevágott a saját névre keresztelt OEM termékek forgalmazásába. A Level5 márkának nincs semmi kapcsolata az azonos nevű játékfejlesztő stúdióval.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: