IKT műhely - Facebook

előnyére változik a facebook leiratkozások kezelése

Napokon belül új felirat tűnik fel a Facebook-üzenőfalakon, az “Unfollow” megnyomásával úgy iratkozhatunk le nem igazán kedvelt ismerőseink frissítéseiről, hogy erről ők bármit is sejtenének.

Egy szöveges módosítással szeretne pozitív hatást kifejteni felhasználóira a Facebook. A magyar fordításban valószínűleg a “Leiratkozás” megfelelőt kapó “Unfollow” az eddigi “XY összes tartalmának elrejtése” feliratot váltja.

A Mashable által idézett Facebook-szóvivő szerint a közösségi oldal az új szövegezéssel azt az érzést szeretné erősíteni a felhasználókban, hogy ők dönthetnek arról, kinek milyen tartalmaival találkozzanak nap mint nap. Egy felhasználó követésének megszüntetését ezután is úgy lehet majd elérni, hogy az általa közzétett tartalom fölé kell vinni az egeret, majd a poszt jobb felső sarkában megjelenő lenyitható menüből most még a “Hide all from XY / XY összes tartalmának elrejtése”, hamarosan pedi az “Unfollow / Leiratkozás” gombot kell majd megnyomni.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: