Hírek - IKT hírek röviden

Országossá vált az ingyenes, online térképes lakáskereső - Otthontérkép

Országos lefedettségű lett az ingyenesen használható Otthontérkép online lakáskereső, keddtől Budapest után egész Magyarország területén böngészhetnek a lakáskeresők az eladásra vagy kiadásra kínált ingatlanok között - közölte az FHB Jelzálogbank Nyrt. kedden az MTI-vel.

Az Otthontérképen a közlemény szerint a legnagyobb hazai ingatlanközvetítő hálózatok többségének - az FHB Ingatlan, a Duna House, a CDC Ingatlan, az Openhouse - teljes kínálata mellett egyre több kisebb ingatlanközvetítő ajánlata is megtalálható. Az FHB hangsúlyozza: az Otthontérképen jelenleg 30 ezer egyedi lakáshirdetés található.

Egyes lakásokhoz több hirdetés is tartozhat, amennyiben több ingatlanügynökség is kínálja azt. "Ám az Otthontérkép duplikációszűrőjének hála a lakáskeresőknek nem kell kibogarászniuk a különbözőnek látszó ajánlatok közül az azonosakat, elég csak végignézniük az adott ingatlanhoz tartozó ajánlatok listáját, amit a rendszer automatikusan kigyűjt és rendez." - idézi a közlemény Ditróy Gergelyt, az Otthontérkép vezető elemzőjét.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: