Hírek - IKT hírek röviden

Jön a Vertu okosóra, de milyen áron!?

Már idén is nagy mánia volt az okosórák kategóriája, annak ellenére is, hogy viszonylag kevés gyártó állt elő ilyen készülékkel, közülük is a legfelkapottabb a Samsung szeptemberben bemutatott Galaxy Gear készüléke.

Jövőre viszont már biztos hogy sokkal több cég fog okosórával előállni, többek közt a Google, az Apple és a Microsoft kapcsán is szólnak pletykák saját készülékekről. A Vertu és a Nokia korábbi dizájnere, Frank Nouvo számos hagyományos Nokia telefon formatervéért felelt a kilencvenes évek végén és a kétezres évek elején, későbbiekben pedig több Vertu luxustelefon került ki a kezei közül.

A tervező most a Metawatch nevű okosóra gyártóval lépett szövetségre egy új, luxuskategóriás készülék megalkotásáért. Egyelőre nem sokat tudni a készülék képességeiről, de az már borítékolható, hogy az “ütős” árcímke mellé prémium anyaghasználatot kapnak a leendő vásárlók.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: