Számítógépek - Okostelefonok

Yotaphone - az első e-tintás, dupla kijelzős okostelefon

499 euróért kerül piacra a hátlapján E-Ink kijelzővel ellátott modell. Nem kell már sokat várniuk a messzemenőkig egyedi okostelefonra vágyóknak, ugyanis napokon belül végre piacra kerül a még tavaly decemberben bejelentett Yotaphone.

Az orosz Yota mobilszolgáltató csapata által tervezett készülék alapvetően egy erős középkategóriás droid, azonban a hátlapján található egy 4,3 colos és 360×640 pixeles E-Ink kijelző is. A szürkeárnyalatos kijelző elsődleges célja az értesítések megjelenítése, ám többek közt elektronikus könyvek olvasására is használható, grafikák megjelenítésére csak korlátozott mértékben alkalmas.

A vállalat szerint ettől függetlenül ki lehet rá tenni képeket, így mondjuk ismeretlen helyen való bolyongáskor akkor is látható maradhat rajta egy térkép, ha lemerül a telefon akkuja. A Yotaphone első körben többek közt Ausztriában, Franciaországban, Spanyolországban, Németországban kerül piacra, méghozzá 499 eurós (

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: