Számítógépek - Számítógép kiegészítők

csúcs számítógépház (Centurion 6) normál áron

Ha számítógépházról van szó, akkor nehéz olyan gyártót találni, amelyiknek a Cooler Masteréhez mérhető a termékkínálata.

A házak, hűtők és tápok vonalán több mint egy évtizede tevékenykedő márka Centurion családja közel tíz évvel ezelőtt született meg – akkor teszteltük is az első változatot –, azóta az évek során, ha lassan is, de bővül a sorozat. Az idei év elején mutatkozott be a Centurion 6, amit tudása és valamivel húszezer forint fölötti ára révén a középkategóriába lehet sorolni.

A felhasználók jelentős része hajlandó ennyi pénzt adni egy jól összerakott házért, ezért megnéztük, mi a helyzet a Centurion 6-tal. A klasszikus, Cooler Master színekben pompázó és nem csak egyszerű barna dobozból kimondottan kellemes, egyszerű vonalvezetésű ház bukkant elő, ami nélkülözi a gamer házakra jellemző hivalkodó részleteket.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: