Közösség - Cégek

Tananyagfutár - bővülő szolgáltatások a hazai e-tananyag piaconTananyagfutár - bővülő szolgáltatások a hazai e-tananyag piacon

A 2010-2011-es tanévkezdésre időzítette a Balázs-Diák Kft. új webáruházának indítását, a tananyagfutar.hu - t.

Kovács Gabriella (KG), a cég interaktív tananyag szakreferense mutatja be az új, online áruházat...

Tananyagfutár - bővülő szolgáltatások a hazai e-tananyag piacon

IOT.hu: A Balázs-Diák Kft-nek több jól ismert weboldala is van, mint a taneszkoz.hu, az idoctum.hu ... Milyen céllal indították el a tananyagfutar.hu oldalt?

Tananyagfutár - bővülő szolgáltatások a hazai e-tananyag piaconKG: Célunk egy olyan weboldal létrehozása volt, ahol egy helyre gyűjtjük a magyarországi oktatási piac legsikeresebb interaktív és digitális tananyagait, ismeretterjesztő termékeit, hogy a pedagógusok, és gyermekeik fejlesztésére nagy hangsúlyt fektető szülők még könnyebben megtalálják a számukra legmegfelelőbb digitális taneszközöket.

Interaktív és digitális tananyagok, oktató CD-k, ismeretterjesztő DVD-k széles választékát kínáljuk, a klasszikus, jól bevált termékektől a legmodernebb, csúcsminőségű tananyagokig.

IOT.hu: Mik voltak az áruházfejlesztés legfontosabb szempontjai?

KG: Legfontosabbnak a jól kategorizált elrendezést, a könnyű tájékozódást tartottuk, hogy az érdeklődők könnyen és gyorsan megtalálják azt amit keresnek. Az óvodásoknak, alsó tagozatos gyerekeknek készült eszközök külön kategóriában találhatók, míg a felső tagoztosoknak és gimnazistáknak szóló kiadványokat közvetlenül tantárgyakra, ismeretségi területekre bontva csoportosítottuk.

Ezek a kategóriák a felhasználás területe szerint tananyag, és ismeretterjesztő alkategóriákat kaptak, hogy még áttekinthetőbb legyen termékkínálatunk. Külön rovata van akciós ajánlatainknak és az újdonságoknak.

Tananyagfutár - bővülő szolgáltatások a hazai e-tananyag piaconIOT.hu: Van-e valami különlegessége magának a vásárlási folyamatnak?

KG: Bár cégünk minden területen nagyon innovatív, itt kimondottan a netvásárlásokkor megszokott egyszerű, átlátható vásárlási folyamathoz ragaszkodtunk. Annyit jegyeznék meg, hogy ahhoz, hogy valaki meg tudja rendelni a kiválasztott termékeket, regisztrálnia kell webáruházunkban, és még arra kell ügyelni, hogy az internetes böngésző engedélyezze a cookie-kat. Amennyiben a vásárlónak kedvezményre jogosító kuponja van, azt a megfelelő helyen jelezni kell.

IOT.hu: Végezetül, mit emelne ki a frissen induló tananyagfutár kínálatából?

KG: Nehéz kérdés, mert nagyon széles a kínálat... Mégis talán az i-Doctum tananyagsorozat eddig megjelent részei mellett az 1szerű névre keresztelt képességfejlesztő szoftvercsalád-újdonságra hívnám fel a figyelmet, amely a szabad alkotás élményét adja a gyerekeknek, teret engedve fantáziájuknak és kreativitásuknak, mindezt rendkívül szórakoztató módon.

Kiemelném még a hamarosan megjelenő i-Doctum interaktív tananyag újdonságokat, a Fizika sorozat III. részét, az Elektromosságtant, valamint az alsó tagozatos gyerekeknek készülő i-Doctum Kids kompetenciafejlesztő tananyagokat, a Matematika 1-et és 3-at. Mindenképp megemlítenék még egy jövő év első felében megjelenő különlegességet, az i-Doctum Kids Logovár készségfejlesztő logopédiai szoftvert, mely speciális nevelési igényű gyerekek képzésére is alkalmas.

IOT.hu: Köszönöm a beszélgetést! Jó böngészést a vásárlóknak és sok sikert kívánunk a Balázs-Diák Kft.-nek!

 

iDoctum Balázs-Diák Kft. - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzés
iDoctum Balázs-Diák Kft. - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzés

 

További információ >>> tananyagfutar.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: