Interaktív tanterem - Médiabútorok

Okospadot mindenkinek

Okospadot mindenkinek

Egyre többet látni az iskolai berendezésekről szóló portálokon a Bretford nevű irodabútorok darabjait. Új találmányuk a Smartdeck, amely a helytakarékosság és a praktikum oltárán áldoz, egyelőre csak a tengerentúlon, tengerentúli árakon.

Okospadot mindenkinekA Smartdeck könnyű bútorzat, ideális iskolai tantermekbe és könyvtárakba. Az asztal magába zárhatja a számítógép képernyőjét és billentyűzetét, ha útban van számunkra az eszköz és szeretnénk inkább füzeteinket, könyveinket fektetni az asztallapra. Ha inkább a géppel dolgoznánk, egy mozdulattal kigördül elénk a felhasználói felület.

Választható az asztalból egy fős és dupla is, az oldalára (belülre, az asztallábra) könnyen felszerelhető a gépház, amennyiben személyi számítógéppel kombináljuk a bútort, de laptoppal egyaránt használható.

Okospadot mindenkinekMindenképpen érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen feltételeket teremtünk a tanuláshoz, és milyen igényeknek kell megfelelni velük. Természetesen mindenki csak a takarója végéig nyújtózkodhat, de a modern környezet kialakítása mellett rengeteg érv szól.

A bútoroknak ergonómiailag jól kialakítottnak, tartósnak és rugalmasnak is kell lenniük egyszerre, s ez bizony a tervezők munkájának és a nyersanyagnak, valamint annak megmunkálásának ára. Azt, hogy e hosszútávú befektetést sosem bánjuk meg, a gyártó garantálja.


Az asztal egyik angol nyelvű bemutató oldala ITT.

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: