IKT műhely - Facebook

Facebook titkok: új Facebook gomb jön a Like mellé?

Ha helytelen lenne lájkolni, együttérezni azért lehet az elképzelés alapján. A Facebook a jövőben könnyen lehet, hogy több reagálási lehetőséget is ad az egyes eseményekre a lájkoláson kívül.

Sajnos a "dislike" gomb talán örökre csak álom marad, most mindenesetre a fejlesztők egy "együttérez" gomb ötletét latolgatják egy ideje. Ez kiváltképp hasznos lehetne negatív hangulatokban vagy rossz hír esetén.

Az elképzelésről a Facebook egyik mérnöke, Dan Muriello beszélt a cég hackathonján, és hozzátette, hogy az együttérez gomb csak azoknál a szomorú hangvételű bejegyzéseknél jelenne meg, amelyeknél a felhasználó eleve a tartalomhoz illő emotikonokat használt. Sokak szerint az említett gomb meglehetősen rossz ötlet, hiszen egy távoli egérkattintás nem igazán jelent segítséget valakinek, aki egy haláleset vagy szakítás miatt teljesen kétségbeesett.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: