Számítógépek - Okostelefonok

telefon és tablet is egyben: ez a Asus Padfone Mini

A mai napon ahogyan az várható is volt, az ASUS hivatalosan is bemutatta az új Padfone Mini duót, amely a korábbi Padfone-okhoz képest jóval kisebb, kompaktabb méretet kínál.

Az okostelefon 4,3″-os kijelzővel rendelkezik amelynek a felbontása 540×960 pixel, ezzel egy középkategóriába illeszthető modell, míg a tablet dokkoló 7″-os és 1280×800 pixeles, ezzel is csak a középmezőnyben tudja megállni a helyét. Azonban ez a készülék mégis más, hiszen itt egy telefonról és egy tabletről egyszerre beszélhetünk.

A fekete és fehér színben is megjelenő Padfone Mini-be 1,4 GHz-ees Quad-Core Qualcomm Snapdragon 400-as (MSM8226) SoC került, 1 GB RAM és 16 GB háttértár társaságában, természetesen nem maradt le a microSD slot sem a készülékházról. A Padfone Stationben 2200 mAh-es akkumulátor kapott helyet, míg a Padfone mini hátlapja alatt 1500 mAh kapacitás bújik meg, egyelőre nem tudni, hogy pontosan mennyi az üzemideje külön-külön és egyben a Padfone mininek.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: