IKT műhely - IKT az osztályomban

Shutterstock újdonság - iPhone-nal is letölthető jogdíjmentes képek

A korlátozás nélkül letölthető képek egyik legnagyobb lelőhelye, a Shutterstock gyűjteményéből mobillal is könnyedén válogathatunk.

Ahogy tavaly már említettük: a Shutterstock egyike a képvadászok kedvenc lelőhelyeinek, hiszen több mint 31 millió millió royalty-free (egyszeri díj fejében korlátlan számú használat) fénykép, illusztráció, vektorgrafika közül csemegézhetnek azok, akiknek a munkájukhoz elengedhetetlen a megfelelő felbontású képek használata. A szolgáltatásnak eddig is volt alkalmazása, de csak az App Store-ból lehetett letölteni, most viszont már a Google Play-en is elérhető, természetesen ingyen.

Az iPhone-tulajdonosok megtehetik, hogy a telefonjukra is letöltsék a kiválasztott képeket, az androidos verzióval ezt még nem lehet, de ezen kívül mindenben egyezik a két alkalmazás, így a használatakor kedvenceknek jelölt fotók számítógépről már könnyen elérhetők és letölthetők. Kereshetünk illusztrációkat kulcsszavak és kategóriák alapján is, a fényképekből pedig válogatás albumokat is létrehozhatunk.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: