IKT műhely - Facebook

Hőtérkép - Kik fejlesztik leginkább a Facebookot?

Tegnap a LeWeb nevű nemzetközi konferencián bemutattak egy hőtérképet, amelyik megmutatja, mely országok rendelkeznek a legtöbb Facebook fejlesztővel.

A készítők meglehetősen tágan értelmezték, ki sorolandó ide, hiszen nem csak a vállalat tényleges alkalmazottait számolták bele, hanem lényegében bármilyen harmadik felet, aki Facebookra épülő alkalmazást fejleszt. Több mint 1000 fejlesztővel rendelkezik: Argentína, Ausztria, Banglades, Belgium, Fehéroroszország, Bulgária, Chile, Kolumbia, Horvátország, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyiptom, Finnország, Görögország, Hong Kong, Magyarország, Indonézia, Írország, Malajzia, Mexikó, Új-Zéland, Norvégia, Pakisztán, Peru , Fülöp-szigetek, Portugália, Románia, Szerbia, Szingapúr, Szlovákia, Dél-Afrika, Svédország, Svájc, Thaiföld és Vietnam.

Több mint 5000 fejlesztővel rendelkezik: Brazília, Kanada, Franciaország, Németország, India, Japán, az Egyesült Királyság, és az Egyesült Államok -- AllSocialDaily

Tovább a teljes cikkhez >>> hu.socialdaily.com

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: