Számítógépek - Okostelefonok

Kiszivárgott adatok a Huawei  készülő üdvöskéjéről - Ascend P7 alias Sophia

A Huawei belső prezentációiból szivárgott ki egy slide, amely a jövő évi egyik új okostelefon specifikációit taglalja, amely jelenleg még Sophia néven áll fejlesztés alatt, de várhatóhan Ascend P7 névek kezül majd piacra 2014 tavaszán.

A gyártó kiemelt tulajdonságként olyan pontokat adott meg, mint a “gyönyőrű anyagok”, vagy éppen “a legjobb selfie videók”, azaz valószínűleg az Ascend P6-hoz hasonlóan prémium dizájnt, anyaghasználatot és magas felbontású előlapi kamerát tartalmaz majd az új modell. A specifikációból is kikerült a lényeg, így tudható, hogy 5”-os FullHD kijelzőt kap a készülék, amelyet a négymagos, 1,6 GHz-es HiSilicon Balong 910-es processzor hajt majd meg 2 GB RAM társaságában.

Az Ascend P7 ezen kívül tartalma majd 16 GB háttértárat és microSD bővítési lehetőséget, lesz LTE támogatás, 2460 mAh-es akkumulátor, a hátlapon 13 megapixeles LED vakus kamera, míg az előlapon egy 8 megapixeles kamera. Bár árat még nem tudni, a kiszivárgott dokumentum szerint 2014 áprilisába már a boltokban lesz az Ascend P7, ami arra utal, hogy talán az MWC 2014-es kiállításon lesz bemutatva a kínai gyártó új modellje.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: