Számítógépek - Okostelefonok

Hol költenek a legtöbbet az okostelefon alkalmazásokra?

A japán felhasználók körülbelül 10 százalékkal többet költenek okostelefonos és tabletes alkalmazásokra és alkalmazásokban, mint az amerikaiak, derül ki az App Annie alkalmazásfigyelő elemzéséből.

Az októberi adatok szerint a két kiemelkedő piacot a dél-koreai követi, ahol harmad annyiért vesznek az emberek appokat, illetve a brit, ahol hatod annyit, mint most a japánok. Érdekes, hogy egy évvel ezelőtt a japán fogyasztók még 40 százalékos lemaradásban voltak.

A hirtelen növekedés oka leginkább abban keresendő, hogy Japánban masszívan megindult az okostelefonok elterjedése az elmúlt években és a korábban jellemző szolgáltatói tervezésű, nagyon fejlett, de valójában butatelefonok helyett a nálunk is ismert márkák és modellek hódítanak. Japán a 90-es évek végén egy igazi űrugrást hajtott végre technológiai értelemben, maga mögé utasítva az egész világot.

Tovább a teljes cikkhez >>> hwsw.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: