Hírek - IKT hírek röviden

Elkezdődött a munka a Huawei pécsi szervizközpontban

Megkezdte működését a Huawei Technologies európai szerviz- és visszáruközpontja Pécsen, amely Európából és a környező kontinensekről is ideérkező távközlési berendezéseket és komplett kommunikációs termékeket javítja.

A vállalat közleménye szerint a Huawei Technologies Páva Zsolt, a város fideszes polgármesterének jelenlétében szerda délután nyitotta meg az üzemet, amely a nagy technológiai múltú Szilva utcai elektronikai-ipari központjában kezdte meg működését, s a távközlési multinacionális cég stratégiai partnerén, a Flextronicson keresztül üzemelteti. A Huawei szerviz- és visszáruközpontja része a cég Magyarországon működő, több termelőüzemből, gyárból és logisztikai bázisból álló, Európai Ellátó Központjának, amelyen keresztül Európát, Észak- és Nyugat Afrikát, Oroszországot és a Közel-Kelet térségét látják el távközlési berendezésekkel és komplett, telekommunikációs megoldásokkal, illetve mostantól az innen visszaérkező árut is kezelik.

A szervizközpont összegyűjti, tárolja, javítja, tesztel, és ha szükséges, a legmodernebb környezetkímélő tecnhológiával megsemmisíti az adott termékeket. A közlemény idézi Wang Liangot, az Európai Ellátó Központ igazgatóját, aki az ünnepségen hangsúlyozta: az együttműködés partnerükkel, a fenntartható fejlődést szintén szem előtt tartó Flextronics-szal lehetővé teszi, hogy a legmodernebb környezetkímélő technológiával kezeljék a visszárut.

Tovább a teljes cikkhez >>> sg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: