IKT műhely - IKT az osztályomban

Ingyenes alkalmazás! - Programozás alapjai kezdőknek már mobilon is

Ha érdekli, hogyan épülnek fel a mobil alkalmazások vagy a weboldalak, és szeretné is megtanulni az elkészítésüket, érdemes ezt az appot letölteni, ugyanis ingyen tanít meg a programozásra.

A Codecadamy egy népszerű oldal, ahol az alapvető lépésektől kezdve lehet megtanulni a programozát. A szolgáltatás mobil alkalmazását az App Store-ból ingyen lehet letölteni.

Ha kíváncsiak vagyunk, hogy az appok vagy a weboldalak hogyan készülnek, a legegyszerűbb lépésekkel indulva sajátíthatjuk el a programozást, tanulhatjuk meg a legfontosabb kódokat, használatukat pedig tesztek kitöltésévéel is gyakorolhatjuk, az eredményeket pedig a Twitteren meg is oszthatjuk. Az app készítői azt ígérik, hogy odáig is eljuthatunk, hogy saját appokat vagy honlapokat készítsünk, az App Store-ban olvasható rengeteg pozitív visszajelzésből ítélve pedig ez így is lehet.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: