Hírek - IKT hírek röviden

LinkedIn - mivel fényeztük magunkat leginkább 2013-ban?

A LinkedIn a hagyományokhoz híven idén is összegezte az elmúlt év fejleményeit, köztük azt is, hogy melyek voltak 2013 legelcsépeltebb hívószavai, amelyekkel legszívesebben definiáltuk önmagunkat.

Míg 2011-ben és 2012-ben a legtöbben a kreativitásunkat hangsúlyoztuk a profilunkon, idén toronymagasan vezetett a "felelősségteljes" kifejezés, olyannyira, hogy kétszer olyan gyakran szerepelt, mint a lista összes többi szava összevéve. Természetesen a többi önéletrajzi klisé is helyet kapott a listán: sokan emelték a stratégiai gondolkodásmódjukat, a hatékonyságukat, a türelmüket, és természetesen a kreativitás sem szorult ki a top3-ból.

Ha magunkra ismertünk, akkor érdemes megszívlelni a LinkedIn tanácsait: a profil kitöltésekor sztereotípiák és üres frázisok helyett fókuszáljunk szakmai tudásunkra, az egyéni kompetenciáinkra, és az eddig elért eredményekre, a hitelességünk megörzése érdekében pedig inkább hagyatkozzunk üzletfeleink, kollégáink, ismerőseink ajánlásaira. -- SocialDaily

Tovább a teljes cikkhez >>> hu.socialdaily.com

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: