IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

Olcsóbb mint a Skype! - telefonálás interneten keresztül majdnem ingyen

A három évvel ezelőtt 2010 decemberében első körben iPhone készülékeken elindított Viber szolgáltatás az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségre tett szert.

Az immár többek közt Android, iOS és Windows Phone szoftveres okostelefonokon, valamint Windows és Mac számítógépeken is használható Viber már 200 milliónál is nagyobb felhasználói bázissal rendelkezik. Viber fronton most vadonatúj fejlesztés a Viber Out, melynek révén immár nemcsak Viber és Viber alkalmazás között lehet telefonálni, hanem a Viber appból lényegében bármilyen normál telefonszámot fel lehet hívni.

A Viber to Viber hívások (és üzenetküldések) természetesen továbbra is teljesen ingyenesek, ha pedig a Viber Out révén egy magyar vezetékes számot hívunk, akkor percenként 1,4 euró centet (4,18 forint) kell fizetni, mobilhívás esetén pedig a percdíj 6,6 euró cent (19,58 forint). Erre persze még rájön az adó, vagyis végül is 5,3, illetve 24,86 forintos percdíjjal kell számolnunk.

Tovább a teljes cikkhez >>> technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: