Számítógépek - Okostelefonok

Izgalmas pletykák a Windows Phone 9-ről

Meglehetősen vadnak tűnő pletyka kapott szárnyra következő kiadás kapcsán. A héten számos szájtatásra okot adó híresztelés érkezett a redmondi óriásvállalat háza tájáról: a következő Windowsban vagy Windows-frissítésben visszatérhet a Start menü, a modern felületű programok ablakokban futtathatóvá válhatnak, továbbá a Samsung egy tisztességes Windows Phone-os telefonsorozatért akár 1 milliárd dollárt is bezsebelhet a cégtől.

Mindez csak a kezdet, ugyanis a legutóbbi pletykát is útjára indító Eldar Murtazin magabiztos állítása szerint új felületet kap a jövő év vége felé piacra dobni tervezett Windows Phone 9. Állítása alapján még nem lett eldöntve, hogy a rejtélyes – ám a megfogalmazás alapján nagyon komoly – ráncfelvarrást bevezetik-e az „asztali” Windows operációs rendszer modern felületén.

A pletykát egyelőre rendkívül erős fenntartásokkal kell kezelni, ám a bizonyítottan nem tévedhetetlen Murtazin védelmére felhozható, hogy annak idején ő számolt be elsőként a Nokia csempés rendszerre való átállásáról, akkor sem hitt neki senki.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: