Hírek - IKT hírek röviden

Visszasírták a Start menüt a Windowsba

Friss információk alapján talán nem kell a Threshold kiadásáig várni a funkcióra. A hét elején komoly felbolydulást keltett a hír, miszerint a rendszeresen megbízható bennfentes információkat közlő Paul Thurott értesülései alapján a jövőben visszakerülhet a Start menü a Windowsba.

Eddig arról szólt a fáma, hogy a Windows 8.1-hez 2015-ben kiadni tervezett Threshold megafrissítésében jöhet vissza a sokak által hiányolt menü, ám talán mégsem kell olyan sokáig várni rá. A Thurrotthoz hasonlóan első rangú forrásokkal rendelkező Mary Jo Foley állítása szerint most épp azt csiripelik a madarak, hogy 2014-ben egy nagyobb javítás keretében térhet vissza a Start.

Nem tudni, hogy az elvileg jövő tavasz tájékán érkezőről van-e szó, talán még döntés sem született a kérdésben. Viszont érdekes, hogy ZDNet szerzője szerint cégen belül „mini Start”-ként emlegetik a menüt, amely alapján valószínűleg valamit bütykölni kívánnak rajta.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: