Számítógépek - Okostelefonok

Itthon is kapható a Nokia Lumia 1520 tepsifon

Már hazánkban is elérhető a Nokia első 6 hüvelykes okostelefonja, a Nokia Lumia 1520. A phabletzként is számon tartott készülék hatalmas full HD kijelzővel rendelkezik, így nagyobb kezdőképernyőjén egy további, harmadik élő csempe oszlopot képes megjeleníteni, ráadásul a Microsoft Office használatát is megkönnyíti.

Végre hozzánk is megérkezett a Nokia eddigi legnagyobb okostelefonja, a Lumia 1520, melynek bemutatásokor a következőket mondta Dankovics Tamás, a Nokia magyarországi üzletfejlesztési igazgatója: „Az első, 6” méretű kijelzővel, és a Nokia piacvezető dizájnjával rendelkező Lumia okostelefon, a Nokia Lumia 1520 készülék bevezetésével bővül most a Lumia termékcsalád. A legújabb Nokia képalkotási innovációnak és a Microsoft operációs rendszerének köszönhetően egy olyan készüléket alkottunk, amely segít a felhasználóknak, hogy még többet lássanak és örökítsenek meg a körülöttük lévő világból – emellett pedig utazás közben is el tudják végezni feladataikat egyetlen mobileszköz segítségével.” A kimagasló minőségű fotók elkészítése most még könnyebbé vált a Nokia Lumia 1520 készülék 20 megapixeles, optikai képstabilizátorral rendelkező PureView kamerájának köszönhetően.

A Nokia Lumia 1020 okostelefon innovatív képalkotási tulajdonságaira és a tapasztalatokra építve a Nokia Lumia 1520 a Nokia legfejlettebb kamera technológiáját kínálja, beleértve az új Nokia Camera alkalmazást. A Nokia Camera integrálja a legnépszerűbb képkészítési módokat, – a Pro, Smart és videó módot – amely zökkenőmentes fotózási élményt kínál.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: