Hírek - IKT hírek röviden

Nyomtatni is lehet már a kitkatos Gmail levelet

Az Android 4.4 (KitKat) operációs rendszerű telefonokon mostantól a nyomtatás funkció is használható, illetve az ilyen szoftvert futtató, kevesebb memóriás telefonokon fürgébb lett az alkalmazás futása.

A Google által üzemeltetett Gmail szolgáltatás 2004-ben indult el, bár első publikus bétája csak 2007-ben startolt el, a béta fázis pedig 2009 nyarán ért véget. Az immár közel 60 nyelven tudó levelező rendszert világszerte több mint 425 millióan használják, sokan közülük okostelefonon, és számukra lehet jó hír, hogy a szolgáltatásnak most frissült az androidos kiadása.

A Gmail for Android legújabb, 4.7-es verziószámot viselő kiadásában felbukkant a "Vacation responder" beállítási lehetőség, melyre bökve megadhatjuk, hogy pontosan mikortól meddig vagyunk vakáción, vagy egyéb elfoglaltságon. Ezenkívül pedig beállítható, hogy az ilyen esetekre szerkesztett szabványos válaszüzenetet minden küldő, vagy csak a névjegyzékben szereplő feladók kapják meg.

Tovább a teljes cikkhez >>> technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: