Hírek - IKT hírek röviden

IWatch - miben lesz más az Apple okosórája?

Állítólag 2014. októberében jelenik meg az Apple okosórája. A kínai C Technology értesülései szerint az Apple régóta emlegetett okosórája jövő októberben, a következő iPhone-nal egyszerre jelenik meg.

A cupertinói cég jelenleg két prototípust is tesztel, de azt mondják, még most sem sikerült eldönteniük, hogy mekkora legyen a kijelző. Állítólag a tesztpéldányok beépített akkumulátora 100 mAh-s, és vezeték nélkül, akár egy méter távolságból is tölthető.

Többen komolytalannak találják a 100 mAh-s akku hírét, ugyanis a Samsung Galaxy Gear egy 315 mAh-s energiaforrást kapott, és még így is egyfolytában arra panaszkodnak, hogy hamar lemerül. A kiszivárgott információk szerint az Apple-nek is hasonló gondjai vannak a tesztek során: az iWatch csak 1-2 napig bírja töltés nélkül, pedig az almás cég legalább 4-5-öt vár el tőle.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: