Számítógépek - Okostelefonok

Kinek jó ez a tepsifon? - Nokia Lumia  1520 a tesztasztalon

Kétségtelenül az eddigi legjobb Windows Phone telefonnal van dolgunk, ám nagy mérete miatt nem mindenkinek ajánlható.

Egyre inkább összemosódik a határ az okostelefonok és a táblagépek között, a két termékkategória közé ugyanis beékelődtek a phabletek, azaz a tepsifonok, amelyek egyre nagyobb számban kelnek le, és így a gyártók is nagy reményeket fűznek hozzájuk. Míg korábban az 5 hüvelykes képátlójú tepsik voltak a jellemzőek, a piacon megjelentek a 6 hüvelyk felé közelítő és néha már azt is meghaladó mobilok, miközben 7 hüvelyknél már több népszerű táblagépet találunk (néhánnyal telefonálni is lehet), például a Google Nexus 7-et.

Tesztünk szereplőjét, a 6 hüvelykes képátlójú Nokia Lumia 1520-at is nehéz kategorizálni, mivel mobilnak hatalmas, táblának viszont kicsi. A finnek első tepsifonja egy jó példa arra, hogy miként alakul át a mobileszközök piaca, hiszen az eszköz pont az alapfunkcióját áldozta fel, hogy az applikációk híveit még jobban kiszolgálhassa.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: