Számítógépek - Okostelefonok

Mérhető már a hívásidőtartam Windows Phone-on is!

A Nokia azon privilégiuma, miszerint saját alkalmazásokkal bővítheti a Windows Phone rendszer képességeit, már a Microsofttal történő együttműködés kezdetétől fogva fennáll.

A finn gyártó szoftveres extrái közt több érdekességet is találni, mint például a Glance Screen nevű, egyfajta képernyővédőként funkcionáló óra, vagy a Data Sense adatforgalom figyelő. A rendszer beállításai közt található Network+ vagy magyarul a Hálózat+ menüpont nem tartozik a legfelkapottabb extrák közé, ezidáig csupán a hívásvárakoztatás bekapcsolására és az SMS-ek karakterkészletének megváltoztatására szolgált.

A finek által kiadott legutóbbi frissítésnek köszönhetően azonban egy igencsak égető hiányosság került pótlásra, a rendszer ugyanis végre képes a hívások idejének számlálására, pontosabban a számláló kijelzésére, bár a konkurenciához képest még mindig kissé fapadosak lehetőségeink, az óra-perc-másodperc kijelzés ugyanis csak az összes hang alapú hívás mennyiségének kijelzésére képes, se bontás, se pedig a számláló törlése nem lehetséges. Remélhetőleg a Microsoft a következő update során már a rendszer részévé teszi ezt az igencsak alapvetőnek számító funkciót.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: