IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

Hogyan tüntessük el digitálisan telefonunkat, hitelkártyánkat, digitális útlevelünket?

Mintha csak Harry Potter láthatatlanná tévő köpenye lényegült volna át egy kis tokká, ami telefonunkat (hitelkártyánkat, digitális útlevelünket) teszi láthatatlanná, legalábbis digitális értelemben.

Olyan, mint egy átlagos telefontok (vagy inkább egy önálló életre kelt zseb), azonban a Scottevest Blackout Pocketje többet kínál ennél: ha beleteszik a mobilkészüléket az máris láthatatlanná válik, azaz ha valaki a GPS jeleket felhasználva szeretné megkeresni, úgy találja, a telefon eltűnt a föld színéről. A láthatatlanná tévő zseb három változatban jelent meg, három különböző védelmi szintet kínálva.

A 15 dolláros Level 1 csak a digitális útleveleket és a hitelkártyákat védi a digitális zsebtolvajoktól, blokkolva az RFID jeleket. A Level 2 már mind az RFID, mind a GPS, mind a celluláris jeleket blokkolja, így valóban láthatatlanná teszi a telefont, például egy iPhone-t, amelynek még az akkumulátorát sem lehet kivenni.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: