Hírek - IKT hírek röviden

F0,85-ös fényerővel jön az új  szuper objektív

Az átlagosnak mondható objektívek fényereje általában ugyebár f4-5 magasságában szokott alakulni, ha pedig már egy kicsit komolyabb példányt fogunk kezünkbe, akkor azon akár f2,8-as érték is fel lehet tüntetve.

Ehhez képest hatalmas ugrást jelent a Handevision legfrissebb újdonsága, mely nem kevesebb mint f0,85-ös hatalmas fényerővel büszkélkedhet. A német mérnökök által fejlesztett és természetesen Kínában gyártott, fix 40 milliméteres gyújtótávolságú Ibelux 40mm f0.85 objektív hivatalos bejelentésére már jóval korábban sok került, most pedig kiderült, hogy a termék kereskedelmi forgalmazása a jövő év februárjában fog megkezdődni.

A Sony NEC, Fuji X, Canon EOS M és mikro négyharmados változatokban támadó újdonság hivatalos listaára 2080 dollár, vagyis átszámítva mintegy 470 ezer forint. A 128 milliméter hosszú és 74 milliméter átmérőjű, nyolc csoportban összesen tíz lencsetagot felvonultató Ibelux 40mm f0.85 tömege 1150 gramm.

Tovább a teljes cikkhez >>> technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: