Számítógépek - Okostelefonok

Piacon a nagyméretű Galaxy Core Advance okostelefon

Szöulban leplezte le legújabb nagyméretű okostelefonját a Samsung, mely technikai felszereltsége révén egyértelműen a középmezőnyben landolhat.

Az Android 4.2 Jelly Bean platform köré épülő Galaxy Core Advance mindössze az NFC moduljában és megjelenítőben különbözik a májusban bemutatott elődjétől, mely utóbbi miatt az akkumulátor is valamivel nagyobb kapacitású lett. A 133,3 x 70,5 x 9,7 milliméterre nőtt és 21-gyel 145 grammra hízott Galaxy Core Advance ettől eltekintve ízig-vérig középkategóriás mobil, mely 4,7 hüvelykes, 480 x 800 képpontos kijelzőt, LED villanóval ellátott 5 megapixeles fő és VGA előlapi kamerát, két Cortex-A5 magot tartalmazó 1,2 GHz-es processzort, 1 GB RAM-ot, microSDXC kártyával bővíthető 8 GB belső memóriát és 2000 mAh kapacitású akkumulátort kapott.

A jövő év elején mélykék és gyöngyfehér árnyalatokban piacra kerülő készülék várható áráról egyelőre nincs információ. A sajtóközleményben említettektől eltérően a gyártó képgalériában kék helyett fekete árnyalatban látható a Galaxy Core Advance.

Tovább a teljes cikkhez >>> mobilarena.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: