Hírek - IKT hírek röviden

Online is lehet rendelni AVON termékeket

Az AVON világszerte közel 130 éve működteti sikeresen a direkt értékesítési modellen alapuló vállalatát, amely nők millióinak nyújt lehetőséget.

Magyarországon a vállalat több termékkategóriában is piacvezető, közel 90%-os márkaismertséget élvez, és a magyar nők 70%-ának van kapcsolata AVON Tanácsadóval. Az online rendelési felület azokat célozza meg, akik korábban a brosúra alapú rendelés miatt nem vagy csak ritkán jutottak AVON termékekhez, illetve szívesebben vásárolnak az internet segítségével.

Az AVON számára a tanácsadói hálózat, vagyis a vállalat alapvető értékesítési hagyományainak megőrzése elsődleges szempont volt az új értékesítési platform kialakításakor. Rendelést továbbra is kizárólag Tanácsadón keresztül lehet leadni, az online rendelési felület pedig egyszerűbb és gyakoribb vásárlási lehetőséget biztosít.

Tovább a teljes cikkhez >>> hu.socialdaily.com

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: