Számítógépek - Okostelefonok

A Windows Phone 8.1 újdonságai - digitális személyi titkár a láthatáron

A Microsoft a napokban jelentette be, hogy az éves fejlesztői konferenciáját 2014-ben áprilisban tartják meg, a legfrissebb hírek szerint pedig a cég mobil operációs rendszere is ezen esemény keretei közt lepleződik le.

A Windows Phone 8.1-gyel szemben igencsak magasak az elvárások, a hosszú ideje terjengő hírek szerint a felhasználók által régóta várt értesítési központ és az iOS-ből ismerős digitális asszisztens saját változata is ebben a verzióban debütál majd, Cortana néven. A feltételezések szerint az értesítések csoportosítására és visszatekintésére lehetőséget teremtő központ az Android és iOS rendszerekhez hasonlóan egy fentről lefelé tett mozdulattal lesz elővarázsolható.

A lehetséges újdonságok közt akad még az értesítések és médiatartalmának elkülönített hangerőszabályzója, a zenei és videóközpont elkülönítése, de ezek mellett várható a közösségi fiókok feljavított integrálásáa a People Hub néven is ismert névjegyzékbe.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: