Hírek - IKT hírek röviden

Samantha a termékmarketinges robot

"Ismerje meg a telemarketinges robotot, aki nem robot", írja a Time egy cikkében. A Time Michael Samantha Westnek aki egészségbiztosításokkal házalt.

Az volt a feladata, hogy egy sor kérdést tegyen fel biztosítással Samantha Amikor Scherer rákérdezett, hogy élő emberrel vagy egy robottal beszél, Samantha Samantha Samantha egyébként nagyon élethűen tud nevetgélni, sőt rötyögni, de sose csapja le a telefont, igazából nem háborodik fel semmin, de azért sem hajlandó kimondani azt, hogy "Én egy robot vagyok". A lejátszóra kattintva meg lehet hallgatni, hogyan is nyomja a telemarketinget egy igazán lelkes szoftver.

Bárki felhívhatja Scherer ezután több munkatársát is rászabadította Samanthara aki minden egyes alkalommal pontosan ugyanazon a hangon mutatkozott be, és tökéletesen ismételte a már elhangzott válaszokat. Pont úgy, mint egy gép.

Tovább a teljes cikkhez >>> index.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: