Hírek - IKT hírek röviden

Cristiano Ronaldo hírek - saját iPhone alkalmazással indult a Viva Ronaldo

A Viva Ronaldo névre keresztelt oldalnak iPhone-alkalmazása is van, amelyen a más oldalakról megszokott kapcsolattartás mellett az a lényege, hogy a Real Madrid aranylabdás szupersztárja, Cristiano Ronaldo kegyeiért versenyezzünk.

A világ egyik legjobb futballistája, Cristiano Ronaldo saját közösségi oldalt indított, de nem csak arról szól, hogy rajongói tarthatják egymással a kapcsolatot. A böngészőből és App Store-ból ingyesen elérhető Viva Ronaldo révén folyamatosan érdekes információkat kaphatunk az aranylabdás játékosról, és teszteket is tölhetünk ki, hogy bizonyítsuk, milyen jól ismerjük a Real Madrid klasszisát.

A jó megoldásokért pontokat kapunk, ahogy azért is, ha valós időben érkező kihívásokat sikerrel vesszük, Ha például spanyol együttese vagy a portugál válogatott mérkőzésén szabadrúgáshoz készülődik Ronaldo, azonnal tippelhetünk, hogy mi lesz a lövés sorsa. A végeredményünket meg is oszthatjuk a Facebookon és a Twitteren.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: