Számítógépek - Okostelefonok

21x nagyítású objektívvel jön az iPhone 5s

Az Apple által idén szeptemberben bejelentett iPhone 5s kamerája már alaphelyzetben is igen jó képminőséget produkál, a fotóbolondok azonban adott esetben még tovább okosíthatják a készülék fénylesőjét.

Például azzal az Olloclip-féle Macro 3-in-1 megoldással, melynek forgalmazása a napokban, egész pontosan december 20-án fog megkezdődni. A termék elnevezéséből könnyen kikövetkeztethető, hogy a szettben három elemet, illetve egész konkrétan objektívet vonultat fel.

Az okostelefonra egyszerűen felapplikálható objektívek közül az alapmodell 7x-es nagyításra képes, a középső delikvens 14x-es nagyítással bír, míg a csúcsot a 21x-es nagyítású példány jelenti. Ezekkel a parányi objektívekkel a gyártó közlése szerint minden eddiginél jobb makró felvételek készíthetők, például egy virág bibéjéről, vagy éppen egy légy látószervéről.

Tovább a teljes cikkhez >>> technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: